Мени
Вашата кошничка

За нас

АС-МОНТИНГ КОМПАНИ го бележи своето постоење од 2009 година. Долгогодишното искуство, начинот на комуникација со клиентите, брзата и квалитетна реализација, гаранцијата за квалитет, претставуваат само мал дел од предностите со кои ние располагаме.

Професионалноста и посветеноста на тимот составен од високо квалификуван технички кадар, континуирано функционира и се надградува, се со цел да ги задоволи сите потреби на пазарот од областа на машински инсталации, водовод и канализација.


Во 2013г. АС-МОНТИНГ КОМПАНИ ја проширува својата дејност во компанија која се занимава и со трговија со разна стока за широка потрошувачка, големо продажба и маркети . Во палетата на понуди се наоѓа голем избор на: рачен и електричен алат, железарија, осветлување, електрика, греење, санитарија, водовод и канализација.


АС- МОНТИНГ КОМПАНИ, согласно новите трендови и брзиот начин на живот, одлучи да ја доближи својата палета на продажни производи и преку отворање на оваа интернет продавница. Нашата интернет продавница Ви нуди квалитетна понуда, едноставно и брзо плаќање со експресна достава до вашиот дом.