Мени
Вашата кошничка

СЕТ АЛАТИ

СЕТ АЛАТИ
Алат електричарски
Најпродаван
Бренд: INGCO
10 Insulated hand tools setInclude:1 SL3.0x75mm вде штрафцигер1 SL4.0x100mm вде штрафцигер1 SL5.5x125mm вде штрафцигер1 SL6.5x150mm вде штрафцигер1 PH0x60mm вде штрафцигер1 PH1x80mm вде штрафцигер1 PH2x100mm вде штрафцигер1 PZ1x80mm вде штрафцигер1 PZ2x100mm вде штрафцигер1 фазомер(Напон: 100-500VAC..
990.00 ден.
Бренд: INGCO
29 Tools SetInclude:1 7″ комбинирана клешта1 6″ цвицангли1 8″ француски клуч1 фазомер(Напон: 100-500VAC)1 3M метро1 скалпер1 5.5″ макази1 1/4″ магнетен наставак20 1/4″ битови SL3,SL4,SL5,SL6,PH0,PH1,PH2,PH3,PZ0,PZ1,PZ2,PZ3,T10,T15,T20,T30,H3,H4,H5,H6 25mm1 васервага..
1,190.00 ден.
Бренд: INGCO
1 КРЦКАЛКА 1/21 Т РАЧКА 1/218 1/2 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 8-10-12-13-14-15 16-17-18-19-20-21-22-23-24-27-30-322 НАСТАВЦИ 1/2 125mm-250mm2 КЛУЧЕВИ ЗА ЦВЕЌИЦИ 16mm – 21mm..
2,590.00 ден.
Бренд: INGCO
1 КРЦКАЛКА 1/413 1/4 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 4-4.5-5-5.5 6-7-8-9-10-11-12-13-141 Т РАЧКА 1/42 НАСТАВЦИ 50mm-100mm1 ФЛЕКСИБИЛЕН НАСТАВАК1 КРЦКАЛКА 1/218 1/2 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 8-10-12-13-14-15 16-17-18-19-20-21-22-23-24-27-30-322 НАСТАВЦИ 1/2 125mm-250mm1 T РАЧКА 1/22 КЛУЧЕВИ ЗА ЦВЕЌИЦИ 16mm – 21mm..
3,900.00 ден.
Бренд: INGCO
12 КЛУЧЕВИ: 8-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-22mm4 ПРАВ SL3X75, 4×100, 5×125, 6×100, 8×2004 КРСТАЧ PH1X80, PH2X100, PH3X20018 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 1/2 ‘: 8-10-12-13-14-15-16-17-18 19-20-21-22-23-24-27-30-32MM1 КРЦКАЛКА 1/2′2P НАСТАВЦИ 1/2: 125mm, 250mm2 КОНЕКТОРИ 1/2’, 16MM 21MM1 Приклучок 1/2 ‘1 Флексибил..
10,550.00 ден.
Бренд: INGCO
1 “T” шипка: 1/4 “x 114mm1 крцкалка: 1/2 ”1 1/2 “Универзален зглоб19 1/2 “приклучоци: 8-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-2021-22-23-24-27-30-32mm4 1/2 ” 77mm (L) Длабок приклучок: 14-15-17-19mm5 парчиња 1/2 “ѕвезда приклучок: E10 12 14 16 202 парчиња Приклучок за свеќички: 1/2 “16mm -21mm1 парчe 1/2 x ..
32,250.00 ден.
Бренд: INGCO
9 Insulated hand tools setInclude:1 8″ вде клешти1 6″ вде цвикцангли1 8” вде шпицангли1 PH1x80mm вде штрафцигер1 PH2x100mm вде штрафцигер1 SL4.0x100mm вде штрафцигер1 SL5.5x125mm вде штрафцигер1 PH0x60mm вде штрафцигер1 фазомер(Напон: 100-500VAC)..
1,690.00 ден.
Бренд: INGCO
11 сет алат1 мини чекан1 7″ комбинирани клешти1 6″ француски клуч1 фазомер(напон: 100-500VAC)1 3M метро1 скалпер1 SL5.5×100 штрафцигер1 PH1x100 штрафцигер1 SL2.0*50mm прецизен штрафцигер1 PH000*50mm прецизен штрафцигер1 васер вага..
1,150.00 ден.
Бренд: INGCO
1 МЕТРО1 СКАЛПЕР1 ФРАНЦУСКИ КЛУЧ1 ФАЗОМЕР1 ШПИЦАНГЛА ПРАВА1 МОТОРЦАНГЛА1 ШТРАФЦИГЕР ПРАВ1 ШТРАФЦИГЕР КРСТРАЧ..
1,150.00 ден.
Бренд: INGCO
3 ПРАВИ СЕЧИЛА 6mm,12mm,16mm1 СЕЧИЛО 1/2 90° V КАНАЛ1 СЕЧИЛО 1/2 ЗА ЖЛЕБОВИ1 СЕЧИЛО 32mm 45° (V СО ЛАГЕР)1 СЕЧИЛО 1/2″ ЗА РАМНЕЊЕ КРАЕВИ2 СЕЧИЛА КРУЖНИ 1/4″, 3/8″1 СЕЧИЛО 1/4″ КРУЖНИ КАНАЛИ1 СЕЧИЛО 1/4″ КРУЖНИ СО ЛАГЕР1 R4 РОМАНСКИ ОГЕЕ БИТ..
1,120.00 ден.
Сет за дома од 111 парчиња
Најпродаван
Бренд: INGCO
111 сет алати1 550W ударна бормашина220-240V~50/60Hz,13mm key chuck1 чекан1 7” моторцангли1 6″ француски клуч1 SL5.5×100 штрафцигер1 PH1x100 штрафцигер1 3M метално метро4 бургии за дрво 4,5,6,8mm5 бургии за метал 2,3,4,5,6mm5 бургии за бетон 4,5,6,8,10mm1 скалпер6 битови PH1,PH2, SL4,SL6, T20,T251 м..
2,950.00 ден.
Бренд: INGCO
4 клешти сет1 8″ комбинирана клешта1 7″ цвицангла1 6” шпицангла1 10″ папагалки..
1,150.00 ден.
Прикажани 1 од 12 до 21 (2 Страни)