Мени
Вашата кошничка

Ротирачки ударен чекан 1500w (SDS плус Футер, едно дугме со 4 функции ,со 3 бургии и 2 длето)

Ротирачки ударен чекан 1500w (SDS плус Футер, едно дугме со 4 функции ,со 3 бургии и 2 длето)
Ново
Ротирачки ударен чекан 1500w (SDS плус Футер, едно дугме со 4 функции ,со 3 бургии и 2 длето)
4,940.00 ден.
  • Stock: На залиха
  • Модел: је556589

Напон: 220-240V~50/60Hz
мочност: 1500W
Вртежи: 850rpm
удари: 4400bpm
ударна сила: 5.5J
Max.бушење капацитет:
бетон: 32mm
метал: 13mm
дрво: 40mm
SDS плус Футер
една дугме со 4функцијаs
со 3 бургии и 2 длето