Мени
Вашата кошничка

Правила & Услови

ПОЛИТИКИ И УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СИСТЕМОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА ТРГОВИЈА
  

НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ
 
Одберете го самите Вие начинот на плаќање. На интернет-книжарницата asmonting.mk можете да изберете помеѓу два метода на плаќање: 

1.Плаќање по испорака на нарачката
 
Уплатата ја вршите во курир службата. 

Со самиот пристап на интернет страницата на АС-МОНТИНГ КОМПАНИ и при нарачка на производите/услугите, давате согласност дека ги прифаќате условите од оваа Политика за користење на системот за електронска трговија.

 
АС-МОНТИНГ КОМПАНИ ги задржува правата за промена на овие политики и услови во секое време, а промените ќе бидат истакнати на оваа страница.