Мени
Вашата кошничка

INGCO

Бренд: INGCO
НАПОН: 18V2 БРЗИНИ: 0-400 / 0-1350rpmБРЗИНА БЕЗ ТЕРЕТ: 2000 / минMАX МОЌНОСТ: 30NMМЕТАЛЕН САМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10mmПОДЕСУВАЊЕ ЈАЧИНА: 18 + 1ТЕЖИНА: 1.60 kg2 БАТЕРИИТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕНЊЕ: 2 ЧАСАКУФЕР ЗА НОСЕЊЕУДАР ЗА БУШЕЊЕ ВО БЕТОН..
5,900.00 ден.
Ударен завртувач
Ново
Бренд: INGCO
Напон: 220-240V~50/60Hzмочност: 550WВртежи: 0-3000rpmMax.бушење капацитет: 13mmпроменлива брзинипрекинувач за напред назадчекан функција..
1,320.00 ден.
Ударен завртувач 650w
Ново
Бренд: INGCO
МОЌНОСТ: 650wВРТЕЖИ: 0-3000/минФУТЕР: 13мм самостезенПотенциометар на ВРТЕЖИ:Функција за напред назадУдарна функцијаПакувана во кутија..
1,580.00 ден.
Ударна дупчалка 1100w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220V-240V ~ 50-60HzMOЌНОСТ: 1100 WattВРТЕЖИ: 0-2800rpmДИАМЕТАР НА ФУТЕР: 13 mmТЕЖИНА: 2.10 kgЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА..
2,530.00 ден.
Ударна дупчалка 1100w (куфер за носење + 5 бургии)
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220V-240V ~ 50-60HzMOЌНОСТ: 1100 WattВРТЕЖИ: 0-2800rpmДИАМЕТАР НА ФУТЕР: 13 mmТЕЖИНА: 2.10 kgЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈАКУФЕР ЗА НОСЕЊЕ + СЕТ 5 БУРГИИ..
3,170.00 ден.
Ударна дупчалка 650w (лево-десно функција)
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220V-240V ~ 50-60HzMOЌНОСТ: 650 WattВРТЕЖИ: 0-3000rpmФУТЕР: 13 mmТЕЖИНА: 1,90 kgЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА..
1,370.00 ден.
Ударна дупчалка 750w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220V-240V ~ 50-60HzMOЌНОСТ: 750 WattВРТЕЖИ: 0-3000rpmФУТЕР: 13 mmТЕЖИНА: 1,90 kgЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА..
1,750.00 ден.
Челна брусалка 400w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240 V 50 HzМОЌНОСТ: 400 WВРТЕЖИ: 27000 rpmФУТЕР: 6 mmКОЧНИЦА ЗА ЛЕСНОМЕНУВАЊЕ ДОДАТОЦИ..
2,450.00 ден.
Штрафилица
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 280WВРТЕЖИ ВО ТЕРЕТ 350-1200rpmСАМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10mmПОДЕСУВАЊЕ НА ЈАЧИНА 16 + 1ТЕЖИНА: 1.30 kg..
1,700.00 ден.
Прикажани 97 од 105 до 105 (9 Страни)