Мени
Вашата кошничка

INGCO

Бренд: INGCO
ДИМЕЗИИ: 6×7 – 8×9 – 10×11 – 12×13 14×15 – 16×17 – 18×19 – 20×22..
670.00 ден.
Бренд: INGCO
ДИМЕЗИИ: 6×7 – 8×9 – 10×11 – 12×13 14×15 – 16×17 – 18×19 – 20×22..
550.00 ден.
Бренд: INGCO
12 КЛУЧЕВИ: 8-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-22mm4 ПРАВ SL3X75, 4×100, 5×125, 6×100, 8×2004 КРСТАЧ PH1X80, PH2X100, PH3X20018 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 1/2 ‘: 8-10-12-13-14-15-16-17-1819-20-21-22-23-24-27-30-32MM1 КРЦКАЛКА 1/2′2 НАСТАВЦИ 1/2: 125mm, 250mm2 КОНЕКТОРИ 1/2’, 16MM 21MM1 Приклучок 1/2 ‘1 Флексибилен..
7,780.00 ден.
Бренд: INGCO
1 850W УДАРНА ДУПЧАЛКА1 ЧЕКАН 1 ШТРАФЦИГЕР ПРАВ 5.5x100mm1 ШТРАФЦИГЕР КРСТАЧ PH1 * 100mm1 КЛЕШТИ1 ФРАНЦУСКИ КЛУЧ “6”1 МАГНЕТНА МИНИ ВАСЕР ВАГА1 МЕТРО 3M1 СКАЛПЕР5 БУРГИИ ЗА ЖЕЛЕЗО: 2,3,4,5,6mm5 БУРГИИ ЗА БЕТОН 4,5,6,8,10mm4 БУРГИИ ЗА ДРВО: 4,5,6,8mm6 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 5mm 6mm 8mm 9mm 10mm 11mm1 НАСТАВА..
4,000.00 ден.
Бренд: INGCO
67 додатоци set5 бургии за бетон: 4/5//6/8/10mm10 бургии за метал:2/2.5/3/3.5/4/4.5/5/5.5/6/8mm5 бургии за дрво: 4/5/6/8/10mm40 25mm битови:PH0/1/2/2/3/4 H3/4/5/6 PZ0/1/2/2/3/4 HT3/4/5/6T10/15/20/25/30/40 M6 SP8 TW3 TS8 SL3/4/5/6 S1/2/3 TT15/20/251 држач за бит3 бургии за отвори: 16mm,20mm,25mm1 12m..
1,540.00 ден.
Бренд: INGCO
1 12V ЛИТИУМСКА БАТЕРИСКА БОРМАШИНА1 РЕЗЕРВНА БАТЕРИЈА 1 ФРАНЦУСКИ КЛУЧ 8”1 ШТРАФЦИГЕР ПРАВ 5.5x100mm1 ШТРАФЦИГЕР КРСТАЧ PH1 * 100mm1 СЕТ ИНБУСИ1 МЕТРО 3M5 БУРГИИ ЗА ЖЕЛЕЗО: 2,3,4,5,6mm1 НАСТАВАК4 -6mm (25mm)10 БИТОВИ PH1, PH2, PZ1, PZ2, SL4, SL6, Hex3 Hex4,Hex5, T10, T15, T20, T25, T30..
3,810.00 ден.
Бренд: INGCO
1 12V БАТЕРИСКА ДУПЧАЛКА1 650w ЕЛЕКТРИЧНА ДУПЧАЛКА1 ШТРАФЦИГЕР ПРАВ 5.5x100mm1 ШТРАФЦИГЕР КРСТАЧ PH1 * 100mm1 МЕТРО 3M5 БУРГИИ ЗА ЖЕЛЕЗО: 2,3,4,5,6mm5 БУРГИИ ЗА БЕТОН 4,5,6,8,10mm4 БУРГИИ ЗА ДРВО: 4,5,6,8mm7 КЛУЧ ЗА БОРМАШИНА 5mm 6mm 8mm 9mm 10mm 11mm6 ПАТЕНТ КЛУЧ 5mm 6mm 8mm 9mm 10mm 11mm10 БИТОВИ ..
4,800.00 ден.
Сувомонтажна штрафилица
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220 ~ 240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 550WВРТЕЖИ: 0-2500rpm6mm ШЕСТОАГОЛЕН КОНЕКТОРТЕЖИНА: 2.00 kg6 БИТОВИ..
3,200.00 ден.
Бренд: INGCO
ВНАТРЕШНИ И НАДВОРЕШНИЏЕБОВИ ЗА АЛАТЦВРСТ СКЕЛЕТ ЗА ЛЕСНО ОТВАРАЊЕИ ВАДЕЊЕ АЛАТ..
575.00 ден.
Бренд: INGCO
ВНАТРЕШНИ И НАДВОРЕШНИЏЕБОВИ ЗА АЛАТЦВРСТ СКЕЛЕТ ЗА ЛЕСНО ОТВАРАЊЕИ ВАДЕЊЕ АЛАТПЛАСТИЧНА БАЗА..
490.00 ден.
Бренд: INGCO
21 ЏЕБОВИ ЗА АЛАТ1 ЗАКАЦАЛКА ЗА МЕТРОМАТЕРИЈАЛ 600D ПОЛИЕСТЕРМЕТАЛЕН ДРЖАЧ И КАИШЗА ЛЕСНО НОСЕЊЕПОЈАЧАНА ПЛАСТИЧНА БАЗА..
2,130.00 ден.
Прикажани 85 од 96 до 105 (9 Страни)