Мени
Вашата кошничка

INGCO

Бренд: INGCO
12 КЛУЧЕВИ: 8-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-22mm4 ПРАВ SL3X75, 4×100, 5×125, 6×100, 8×2004 КРСТАЧ PH1X80, PH2X100, PH3X20018 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 1/2 ‘: 8-10-12-13-14-15-16-17-18 19-20-21-22-23-24-27-30-32MM1 КРЦКАЛКА 1/2′2P НАСТАВЦИ 1/2: 125mm, 250mm2 КОНЕКТОРИ 1/2’, 16MM 21MM1 Приклучок 1/2 ‘1 Флексибил..
10,550.00 ден.
Бренд: INGCO
1 “T” шипка: 1/4 “x 114mm1 крцкалка: 1/2 ”1 1/2 “Универзален зглоб19 1/2 “приклучоци: 8-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-2021-22-23-24-27-30-32mm4 1/2 ” 77mm (L) Длабок приклучок: 14-15-17-19mm5 парчиња 1/2 “ѕвезда приклучок: E10 12 14 16 202 парчиња Приклучок за свеќички: 1/2 “16mm -21mm1 парчe 1/2 x ..
32,250.00 ден.
Мешалка 1100w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 1100WМОЌНОСТ: 220 ~ 240V ~ 50HzВРТЕЖИ: 0-550rpm1 МЕШАЛКА: ø75 x 350ммТЕЖИНА: 4.30 kg..
3,900.00 ден.
Мешалка 1400w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220 ~ 240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 1400WВРТЕЖИ: 180-460rpm, 300-700rpm1 M14 МЕШАЛКА ø120ТЕЖИНА: 5.50 kg..
5,400.00 ден.
Мешалка 1800w
Ново
Бренд: INGCO
Напон: 220-240V~50/60Hzмочност: 1800WВртежи: 180-480rpm/250-650rpmмешалка: Hex13алуминиумски менувачдупли мешалки со брзо приклучувањесо 2 мешалка..
7,000.00 ден.
Бренд: INGCO
големина: L34cm* W17cm*H45cmсо 1 рачка за алатматеријал: полиестер 600Dпојачано и лесн пристап до алатинадворешни жебови за додаден капацитет..
1,090.00 ден.
Бренд: INGCO
10 ЏЕБОВИ ЗА АЛАТ2 ДРЖАЧИ ЗА ЧЕКАНИМАТЕРИЈАЛ: 600D ПОЛИЕСТЕРДИМЕНЗИИ: 32x28CM..
530.00 ден.
Бренд: INGCO
14 ЏЕБОВИ ЗА АЛАТ2 ДРЖАЧИ ЗА ЧЕКАНИМАТЕРИЈАЛ: 600D ПОЛИЕСТЕРДИМЕНЗИИ: 32x26CM 1 ПАРЧЕ15×13 CM 2 ПАРЧЕРАЗЛИЧНИ ЏЕБОВИ ЗА АЛАТ..
620.00 ден.
Ротирачки ударен чекан
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-230V/50~60HzМОЌНОСТ: 650wВРТЕЖИ: 1700 /минУДАРИ: 0-5500/минУдарна СИЛА: 1,7/ЈМакс.КАПАЦИТЕТ НА бушење:бетон: 22mmМЕТАЛ: 10mmДРВО: 25mmSDS+ ФУТЕР:3 бургииПакувана во куфер..
2,690.00 ден.
Ротирачки ударен чекан 1050w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50-60HМОЌНОСТ: 1050 WВРТЕЖИ: 900 rpmУДАРИ: ВО МИНУТА 4000 bpmУДАРНА СИЛА: 5 JБУШЕЊЕ БЕТОН: 28 mm3 БУРГИИ2 ДЛЕТИ..
4,200.00 ден.
Ротирачки ударен чекан 1250w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50 / 60HzМОЌНОСТ: 1250WВРТЕЖИ: 850 rpmУДАРИ: ВО МИНУТА: 3800 bpmУДАРНА СИЛА: 5ЈБУШЕЊЕ БЕТОН: 30mm3 БУРГИИ2 ДЛЕТИ..
4,800.00 ден.
Ротирачки ударен чекан 1500w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50 / 60HzМОЌНОСТ: 1500WВРТЕЖИ: 850rpmУДАРИ: 4400bpmУДАРНА СИЛА: 5.5JБУШЕЊЕ БЕТОН 32mmЖЕЛЕЗО: 13mmДРВО: 40mm3 БУРГИИ2 ДЛЕТИ..
4,700.00 ден.
Прикажани 61 од 72 до 105 (9 Страни)