Мени
Вашата кошничка

INGCO

Бренд: INGCO
НАПОН: 18V1/4 ‘(6.35mm) КОНЕКТОРВРТЕЖИ: 0-2200RPMУДАР НА МИНУТА: 0-3000IPMТЕЖИНА: 1.80 KgMАХ МОЌНОСТ: 120NM2 БАТЕРИИ1 ПОЛНАЧКУФЕР ЗА НОСЕЊЕ..
5,950.00 ден.
Батериски ударен заштрафувач
Ново
Бренд: INGCO
Брушлес мотор (електромотор)НАПОН: 20VАдаптер за клучеви 1/2″ВРТЕЖИ: 0-1300 / 0-2300/минУДАРИ: 0-2000 / 0-3300/минМОЌНОСТ: 300NMБатерија: 2 батееии 20v/2AhБрзо полненње за 1 часЛед индикатор за батерија3 клучеви (17/19/21)Пакувана во торба..
7,450.00 ден.
Батериски ударен одвртувач
Ново
Бренд: INGCO
Мотор без четкициНапон: 20Vприклучок: 1/2″Вртежи: 0-1300/0-2100/minудари: 0-2000/0-3300bpmмакс.вртежен момент: 300NMинтегрирано работно светлолед индикатор на БАТЕРИЈАсо 3 приклучоци(17 19 21mm)батерија и полнач не се вклучени..
3,500.00 ден.
Батериски ударен одвртувач (брушлес мотор- електромотор)
Ново
Бренд: INGCO
Брушлес мотор (електромотор)НАПОН: 20VАдаптер за клучеви 1/2″ВРТЕЖИ: 0-1300 / 0-2300/минУДАРИ: 0-2000 / 0-3300/минМОЌНОСТ: 300NMБатерија: 2 батееии 20v/2AhБрзо полненње за 1 часЛед индикатор за батерија3 клучеви (17/19/21)Пакувана во торба..
7,000.00 ден.
Батериски штрафцигер
Ново
Бренд: INGCO
Напон: 4VШестоаголен приклучок: 1/4″Вртежи: 180/minмакс.вртежен момент: 4N.mинтегрирано работно светлоиндикатор за ниво на полнењесо 1pc 2часа полначволтажа на полненње: 110-240V~50/60Hzсо 10 25mm Cr-V битови и држачсо 1 магнетен држач..
1,000.00 ден.
Дупчалка 700w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220V-240V ~ 50-60HzMOЌНОСТ: 700 WattВРТЕЖИ: 0-1200rpmФУНКЦИЈА ЗА НАПРЕД НАЗАДПОТЕНЦИОМЕТАР НА БРЗИНАДИАМЕТАР НA ФУТЕР: 13 mmКАПАЦИТЕТ НА БУШЕЊЕ: 13 mm..
2,450.00 ден.
Електрична бормашина 500w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220V-240V ~ 50-60HzMOЌНОСТ: 500 WattВРТЕЖИ: 0-2800rpmФУНКЦИЈА ЗА НАПРЕД НАЗАДПОТЕНЦИОМЕТАР НА БРЗИНАДИАМЕТАР НA ФУТЕР: 10 mmБУШЕЊЕ ВО ЖЕЛЕЗО: 10 mmБУШЕЊЕ ВО ДРВО: 25 mmТЕЖИНА: 1.50 kg..
1,750.00 ден.
Електрична дупчалка 1100w 16 футер
Ново
Бренд: INGCO
МОЌНОСТ: 1100wВРТЕЖИ: 0-1100 / 0-3000/минФУТЕР: 16ммПотенциометар на ВРТЕЖИ:Функција за напред назадУдарна функцијаПакувана во кутија..
4,200.00 ден.
Бренд: INGCO
1 КРЦКАЛКА 1/21 Т РАЧКА 1/218 1/2 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 8-10-12-13-14-15 16-17-18-19-20-21-22-23-24-27-30-322 НАСТАВЦИ 1/2 125mm-250mm2 КЛУЧЕВИ ЗА ЦВЕЌИЦИ 16mm – 21mm..
2,590.00 ден.
Бренд: INGCO
1 КРЦКАЛКА 1/413 1/4 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 4-4.5-5-5.5 6-7-8-9-10-11-12-13-141 Т РАЧКА 1/42 НАСТАВЦИ 50mm-100mm1 ФЛЕКСИБИЛЕН НАСТАВАК1 КРЦКАЛКА 1/218 1/2 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 8-10-12-13-14-15 16-17-18-19-20-21-22-23-24-27-30-322 НАСТАВЦИ 1/2 125mm-250mm1 T РАЧКА 1/22 КЛУЧЕВИ ЗА ЦВЕЌИЦИ 16mm – 21mm..
3,900.00 ден.
Кутија за алат метална 495x200x290
Најпродаван
Бренд: INGCO
ТОРБА ЗА АЛАТ МЕТАЛНАОТВАРАЊЕ НА 3 СПРАТАДЕБЕЛИНА НА ЖЕЛЕЗО:0.6-0.8mm..
1,680.00 ден.
Прикажани 49 од 60 до 105 (9 Страни)