Мени
Вашата кошничка

INGCO

Бренд: INGCO
НАПОН: 18V2 БРЗИНИ: 0-400 / 0-1350 rpmMax МОЌНОСТ: 30 NmСАМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10 mmПОСТАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНА: 18 + 1ТЕЖИНА: 1.80 Kg2 БАТЕРИИ: 18V Li-ionТРАЈНОСТ НА 1 ПОЛНЕНЊЕ: 2 ЧАСАВГРАДЕНА ЛЕД СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТАКУФЕР ЗА НОСЕЊЕ..
5,100.00 ден.
Бренд: INGCO
Макази за кроењеБез ЧеткициВолтажа:20VДиаметар на сечење: 20mm/30mmСпакувано од BMC..
7,990.00 ден.
Бренд: INGCO
Макази за лим батерискиВолтажа: 20VБрзина: 1800rpmMax.капацитет за сечење: 2.5mmСпакувано со кутија во боја..
3,790.00 ден.
Бренд: INGCO
Напон: 20Vмакс.притисок: 20БарФенискират: 2.2L / minАвтоматски систем за запирање1 сет пиштол за прскање со 3 моделиЦрево за влез на вода 5 mm2 брз конектор1 конектор за само вшмукување1 300мл производител на пена..
4,900.00 ден.
Бренд: INGCO
Волтажа: 20VСо 1PCS Lithium-Ion БормашинабатерискаСо 1PCS Со 1PCS Lithium-Ion Одвртувач батерискиСо 1PCS Lithium-Ion Убодна пилаСо Lithium-Ion Рачен ЦиркуларСо 2pcs 4.0Ah батериСо 1pc 1Hr брзо полнењеLithium-Ion Бормашина батерискаВолтажа: 20VБрзина: 0-400/0-1500/minУдарна моќност: 45NMДиаметар на ф..
15,990.00 ден.
Бренд: INGCO
Волтажа: 20VСо 1PCS Lithium-Ion Аголна БрусалицаСо 1PCS Lithium-Ion Аголна БормашинаСо 2pcs 4.0Ah батериСо 1pc 2Hr брзо полнењеLithium-ion Батериска БрусалицаВолтажа: 20VБрзина: 8500/minДиаметар на диск: 115mmНавој: M14Со 1pcs abrasive grinding discLithium-Ion Батериска БормашинаВолтажа: 20VБрзина: ..
9,500.00 ден.
Бренд: INGCO
Волтажа: 20VСо 1PCS Батериска ударна бормашинаСо 1PCS Lithium-Ion батериска аголна брусалкаСо 2pcs 4.0Ah батериСо 1pc 2Hr брзо полнењеLithium-Ion аголна брусилкаВолтажа: 20VБрзина: 8500/minДиаметар на диск: 115mmНавој: M14Со 1pcs abrasive grinding discLithium-Ion ударена бормашинаВолтажа: 20VБрзина:..
9,800.00 ден.
Бренд: INGCO
Волтажа: 20VСо 1PCS Lithium-Ion ОдвртувачСо 1PCS Lithium-Ion БормашинаСо 2pcs 2.0Ah батериСо 1pc 1Hr брзо полнењеСо 3pcs приклуќоци(17 19 21mm)Lithium-Ion ОдвртувачБез четкициВолтажа: 20VПатент: 1/2″Брзина: 0-1300/0-2100/minУдари: 0-2000/0-3300bpmУдарна моќност: 300NMLithium-Ion Бормашина:Волтажа: 2..
7,900.00 ден.
Бренд: INGCO
Волтажа: 20VСо 1PCSLithium-Ion Ротирачки ЧеканСо 1PCS Lithium-Ion БормашинабатерискаСо 2pcs 2.0Ah батериСо 1pc 1Hr брзо полнењеLithium-Ion Ротирачки Чекан батерискиВолтажа: 20VБрзина: 0-900/minУдари: 0-5100bpmУдарна МОЌНОСТ: 1.5JLithium-Ion Бормашина батерискаВолтажа: 20VБрзина: 0-400/0-1500/minУдар..
7,900.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 12VВРТЕЖИ: 0-350 / 0-1350/минМОЌНОСТ: 25NMФУТЕР: 10ммПодесување на ВРТЕЖИ: 15+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 1 батеија 12v/1.5AhПолненње за 2 часЛед индикатор за батерија1 битПакувана во кутија..
2,250.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 12 VВРТЕЖИ: 0-2000УДАРИ: 0-2800/minСИЛА: 100NMКОНЕКТОР 1/4 (6,35mm)ЛЕД СИЈАЛИЧКА2 БИТОВИКУФЕР2 БАТЕРИИ..
4,100.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 12VВРТЕЖИ: 0-350 / 0-1350/минУДАРИ: 0-5500 / 0-20000/минМОЌНОСТ: 55NMФУТЕР: 10ммПодесување на ВРТЕЖИ: 18+1+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 2 батерии 12v/1.5AhПолненње за 2 часЛед индикатор за батерија1 бит и 2 бургии за бетонПакувана во пластичен куфер..
3,850.00 ден.
Прикажани 37 од 48 до 105 (9 Страни)