Мени
Вашата кошничка

INGCO

Бренд: INGCO
НАПОН: 16.8VВРТЕЖИ: 0-1300 / 0-2300/минМОЌНОСТ: 28NMФУТЕР: 10ммПодесување на ВРТЕЖИ: 15+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 1 батерии 16v/1.5AhБрзо полненње за 1 часЛед индикатор за батерија1 битПакувана во кутија..
2,820.00 ден.
Бренд: INGCO
Напон: 20VВртежи: 0-450/0-1900/minмакс.вртежен момент: 55NMфутер: 2.0-13mmподесување на вртежи: 23+1самостезен футер2-брзинизаклучување на вртежи функцијаинтегрирано работно светлосо 47 додатоцибатерија и полнач не се вклучени..
3,450.00 ден.
Бренд: INGCO
Напон: 20VВртежи: 0-400/0-1500/minмакс.вртежен момент: 45NMфутер: 0.8-10mmподесување на вртежи: 15+12-брзини gear20V Lithium-Ion 2.0Ah батериисо 1 батеријасо 1 2часа полначволтажа на полненње: 220V-240V~50/60Hzинтегрирано работно светлолед индикатор на БАТЕРИЈА..
3,650.00 ден.
Батериска штрафилица 20v (47 додатоци)
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 20VВРТЕЖИ: 0-400 / 0-1500/минМОЌНОСТ: 45NMФУТЕР: 10ммПодесување на ВРТЕЖИ: 15+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 2 батееии 20v/2AhБрзо полненње за 1 часЛед индикатор за батерија47 додатоциПакувана во торба..
5,650.00 ден.
Батериска штрафилица 20v (самостезен футер)
Ново
Бренд: INGCO
Напон: 20VВртежи: 0-400/0-1500/minмакс.вртежен момент: 45NMфутер: 0.8-10mmподесување на вртежи: 15+1самостезен футер2-брзини gearзаклучување на вртежи функција20V Lithium-Ion 2.0Ah батериисо 1 батеријасо 1pc 1часа брзо полненњеволтажа на полненње: 110V-240V~50/60Hzинтегрирано работно светлолед индик..
3,800.00 ден.
Батериска штрафилица 4,8v
Ново
Бренд: INGCO
ВРТЕЖИ: 180 rpmМОЌНОСТ: 3.5 NMЛЕД СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТАИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЈАМАГНЕТЕН НА СТАВАК10 БИТОВИ: 25ММ Cr-V4 БИТОВИ: 50мм Cr-V4 БУРГИИТОРБА ЗА НОСЕЊЕ..
1,150.00 ден.
Батериска штрафилица 8v
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 8VВРТЕЖИ: 220/минМОЌНОСТ: 6N.mПодесување на ВРТЕЖИ: 15+1Интегрирана 8V литиумска батеријаПолненње за 2 часИндикатор за време траење на батеријата1 магнетен држач за битови4 бургии со 1/4 осмоаголен приклучокПакувана во кутија..
1,810.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 12VВРТЕЖИ: 0-350 / 0-1350/минМОЌНОСТ: 25NMФУТЕР: 10ммПодесување на ВРТЕЖИ: 15+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 2 батерии 12v/1.5AhПолненње за 2 часЛед индикатор за батерија1 битПакувана во торба..
3,390.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 12 VMAX MOЌНОСТ: 20 NmБРЗИНА БЕЗ ТЕРЕТ: 0-600 rpmСАМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10mmLED СИЈАЛИЦАПОСТАВУВАЊА JAЧИНА: 21 + 1ТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ: 1 ЧАС 30 МИНУТИ2 БИТОВИ 50 мм..
2,250.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 12 V2 БРЗИНИ: 0-350 / 0-1500rpmLED СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТАПОСТАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНА: 18 + 1САМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10mmMax МОЌНОСТ: 20 NmТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ: 1 ЧАС 30 МИНУТИ2 БАТЕРИИТОРБА ЗА НОСЕЊЕ2 БИТОВИ 50мм..
3,400.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 12 V2 БРЗИНИ: 0-350 / 0-1500rpmLED СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТАПОСТАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНА: 18 + 1САМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10mmMax МОЌНОСТ: 20 NmТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ: 1 ЧАС 30 МИНУТИ2 БАТЕРИИТОРБА ЗА НОСЕЊЕ2 БИТОВИ 50мм..
3,950.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 16.8VВРТЕЖИ: 0-350 / 0-1350/минУДАРИ: 0-5500 / 0-20000/минМОЌНОСТ: 25NMФУТЕР: 10ммПодесување на ВРТЕЖИ: 18+1+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 2 батерии 12v/1.5AhПолненње за 2 часЛед индикатор за батерија1 битПакувана во торба..
4,000.00 ден.
Прикажани 25 од 36 до 105 (9 Страни)