Мени
Вашата кошничка

INGCO

Аголна брусалка 850w
Ново
Бренд: INGCO
Напон: 220-240V~50/60Hzмочност: 850WВртежи: 11000rpmдиаметар на диск: 125mmнавој: M14со 1 помошна рачка..
1,900.00 ден.
Аголна брусалка 950w
Ново
Бренд: INGCO
Напон: 220-240V~50/60Hzмочност: 950WВртежи: 11000rpmдиаметар на диск: 115mmнавој: M14со 1 помошна рачкасо 1set четкицисо 1 клуч..
2,100.00 ден.
Аголна брусалка 950w (+ рачка и клуч)
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 950 WВРТЕЖИ: 11000 rpmПРЕЧНИК: 125 mmВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧТЕЖИНА: 1.70 Kg..
1,900.00 ден.
Аголна брусалка 950w (со куфер +10 камења за метал)
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 950 WВРТЕЖИ: 11000 rpmПРЕЧНИК: 115 mmВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧТЕЖИНА: 2.50 KgFacebook Twitter LinkedIn Google + Email..
2,590.00 ден.
Аголна полирка
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220 ~ 240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 1400wВРТЕЖИ: 1500-3800rpmДИАМЕТАР НА ДИСК 180mmТЕЖИНА: 3.00 kg1 ДРЖАЧ ЗА КРЗНО1 КРЗНО ЗА ПОЛИРАЊЕ..
3,750.00 ден.
Бренд: INGCO
10 Insulated hand tools setInclude:1 SL3.0x75mm вде штрафцигер1 SL4.0x100mm вде штрафцигер1 SL5.5x125mm вде штрафцигер1 SL6.5x150mm вде штрафцигер1 PH0x60mm вде штрафцигер1 PH1x80mm вде штрафцигер1 PH2x100mm вде штрафцигер1 PZ1x80mm вде штрафцигер1 PZ2x100mm вде штрафцигер1 фазомер(Напон: 100-500VAC..
990.00 ден.
Бренд: INGCO
29 Tools SetInclude:1 7″ комбинирана клешта1 6″ цвицангли1 8″ француски клуч1 фазомер(Напон: 100-500VAC)1 3M метро1 скалпер1 5.5″ макази1 1/4″ магнетен наставак20 1/4″ битови SL3,SL4,SL5,SL6,PH0,PH1,PH2,PH3,PZ0,PZ1,PZ2,PZ3,T10,T15,T20,T30,H3,H4,H5,H6 25mm1 васервага..
1,190.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 16.8VВРТЕЖИ: 0-350 / 0-1350/минМОЌНОСТ: 28NMФУТЕР: 10ммПодесување на ВРТЕЖИ: 18+1+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 2 батерии 16.8v/1.5AhПолненње за 2 часЛед индикатор за батерија1 бит и 2 батерииПакувана во торба..
4,420.00 ден.
Батериска ударна штрафилица 20v (50додатоци)
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 20VВРТЕЖИ: 0-400 / 0-1500/минУдар: 22500/минМОЌНОСТ: 45NMМЕТАЛЕН ФУТЕР: 10ммПодесување на ВРТЕЖИ: 18+1+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 2 батееии 20v/2AhБрзо полненње за 1 часЛед индикатор за батерија50 додатоциПакувана во торба..
6,000.00 ден.
Батериска штрафилица
Најпродаван
Бренд: INGCO
Напон: 12VВртежи: 0-600rpmмакс.вртежен момент: 20NMфутер: 0.8-10mmподесување на вртежи: 15+1волтажа на полненње: 220V-240V~50/60Hzинтегрирано работно светлосо 1 батеријасо 1 2часа полначсо 1 Cr-V 65mm bits..
1,750.00 ден.
Батериска штрафилица (0-1900) 47додатоци
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 20VВРТЕЖИ: 0-450 / 0-1900/минМОЌНОСТ: 55NMФУТЕР: МЕТАЛЕН: 13ммПодесување на ВРТЕЖИ: 23+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 2 батееии 20v/2AhБрзо полненње за 1 часЛед индикатор за батерија47 додатоциПакувана во пластичен куфер..
7,380.00 ден.
Батериска штрафилица (0-1900) 50додатоци
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 20VВРТЕЖИ: 0-450 / 0-1900/минУдар: 28000/минМОЌНОСТ: 55NMМЕТАЛЕН ФУТЕР: 13ммПодесување на ВРТЕЖИ: 23+1+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 2 батееии 20v/2AhБрзо полненње за 1 часЛед индикатор за батерија50 додатоциПакувана во торба..
7,820.00 ден.
Прикажани 13 од 24 до 105 (9 Страни)