Мени
Вашата кошничка

Сет алат за секој дом

Сет алат за секој дом
Сет алат за секој дом
1,150.00 ден.
  • Stock: На залиха
  • Модел: 548787СА

11 сет алат
1 мини чекан
1 7″ комбинирани клешти
1 6″ француски клуч
1 фазомер(напон: 100-500VAC)
1 3M метро
1 скалпер
1 SL5.5×100 штрафцигер
1 PH1x100 штрафцигер
1 SL2.0*50mm прецизен штрафцигер
1 PH000*50mm прецизен штрафцигер
1 васер вага