Мени
Вашата кошничка

ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ

ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ
Aголна дупчалка 850w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220V-240V ~ 50-60HzMOЌНОСТ: 850 WattВРТЕЖИ: 0-2400rpmДИАМЕТАР НА ФУТЕР: 13 mmТЕЖИНА: 2.10 kgЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА..
2,000.00 ден.
Аголна брусалка
Ново
Бренд: INGCO
Код: AG71038 / AG7108Напон: 220-240V~50/60Hzмочност: 710WВртежи: 11000rpmдиаметар на диск: 115mmнавој: M14со 1 помошна рачка..
1,600.00 ден.
Аголна брусалка 1010w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 1010 WВРТЕЖИ: 12000 rpmПРЕЧНИК: 125 mmВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧТЕЖИНА: 2.50 Kg..
2,200.00 ден.
Аголна брусалка 1010wсо регулатор
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 1010 WВРТЕЖИ: 5000-12000 rpmПОТЕЦИОМЕТАР ЗА ВРТЕЖИ:ПРЕЧНИК: 125 mmВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧТЕЖИНА: 2.50 Kg..
2,280.00 ден.
Аголна брусалка 1100w
Ново
Бренд: INGCO
Напон: 220-240V~50/60Hzмочност: 1100WВртежи: 11000rpmдиаметар на диск: 125mmнавој: M14со 1 помошна рачкасо 1set четкицисо 1 клуч..
2,150.00 ден.
Аголна брусалка 1100w (+рачка и клуч)
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 1100 WВРТЕЖИ: 11000 rpmПРЕЧНИК: 125 mmВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧТЕЖИНА: 2.40 Kg..
2,150.00 ден.
Аголна брусалка 1300w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50/60HzМОЌНОСТ: 1300WВРТЕЖИ: 12000 rpmПРЕЧНИК: 125 mm..
2,750.00 ден.
Аголна брусалка 2000w
Ново
Бренд: INGCO
МОЌНОСТ: 2000WВРТЕЖИ: 8000/минДИАМЕТАР НА камен ø180Резерва четкици..
4,000.00 ден.
Аголна брусалка 2400w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 2400 WВРТЕЖИ: 6000 rpmПРЕЧНИК: 230 mmВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧТЕЖИНА: 5.30 Kg..
4,380.00 ден.
Аголна брусалка 750w
Ново
Бренд: INGCO
МОЌНОСТ: 750wВРТЕЖИ: 12000/минГОЛЕМИНА на диск ø115..
1,700.00 ден.
Аголна брусалка 800w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 800 WВРТЕЖИ: 11000 rpmПРЕЧНИК: 115 mmВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧТЕЖИНА: 2.40 Kg..
1,740.00 ден.
Аголна брусалка 850w
Ново
Бренд: INGCO
Напон: 220-240V~50/60Hzмочност: 850WВртежи: 11000rpmдиаметар на диск: 125mmнавој: M14со 1 помошна рачка..
1,900.00 ден.
Прикажани 1 од 12 до 39 (4 Страни)