Мени
Вашата кошничка

БАТЕРИСКИ АЛАТ

БАТЕРИСКИ АЛАТ
Бренд: INGCO
НАПОН: 12VВРТЕЖИ: 0-350 / 0-1350/минМОЌНОСТ: 25NMФУТЕР: 10ммПодесување на ВРТЕЖИ: 15+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 2 батерии 12v/1.5AhПолненње за 2 часЛед индикатор за батерија1 битПакувана во торба..
3,390.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 12 VMAX MOЌНОСТ: 20 NmБРЗИНА БЕЗ ТЕРЕТ: 0-600 rpmСАМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10mmLED СИЈАЛИЦАПОСТАВУВАЊА JAЧИНА: 21 + 1ТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ: 1 ЧАС 30 МИНУТИ2 БИТОВИ 50 мм..
2,250.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 12 V2 БРЗИНИ: 0-350 / 0-1500rpmLED СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТАПОСТАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНА: 18 + 1САМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10mmMax МОЌНОСТ: 20 NmТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ: 1 ЧАС 30 МИНУТИ2 БАТЕРИИТОРБА ЗА НОСЕЊЕ2 БИТОВИ 50мм..
3,400.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 12 V2 БРЗИНИ: 0-350 / 0-1500rpmLED СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТАПОСТАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНА: 18 + 1САМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10mmMax МОЌНОСТ: 20 NmТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ: 1 ЧАС 30 МИНУТИ2 БАТЕРИИТОРБА ЗА НОСЕЊЕ2 БИТОВИ 50мм..
3,950.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 16.8VВРТЕЖИ: 0-350 / 0-1350/минУДАРИ: 0-5500 / 0-20000/минМОЌНОСТ: 25NMФУТЕР: 10ммПодесување на ВРТЕЖИ: 18+1+1Брзини: 2 брзиниБатерија: 2 батерии 12v/1.5AhПолненње за 2 часЛед индикатор за батерија1 битПакувана во торба..
4,000.00 ден.
Бренд: INGCO
НАПОН: 18V2 БРЗИНИ: 0-400 / 0-1350 rpmMax МОЌНОСТ: 30 NmСАМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10 mmПОСТАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНА: 18 + 1ТЕЖИНА: 1.80 Kg2 БАТЕРИИ: 18V Li-ionТРАЈНОСТ НА 1 ПОЛНЕНЊЕ: 2 ЧАСАВГРАДЕНА ЛЕД СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТАКУФЕР ЗА НОСЕЊЕ..
5,100.00 ден.
Бренд: INGCO
Макази за кроењеБез ЧеткициВолтажа:20VДиаметар на сечење: 20mm/30mmСпакувано од BMC..
7,990.00 ден.
Бренд: INGCO
Макази за лим батерискиВолтажа: 20VБрзина: 1800rpmMax.капацитет за сечење: 2.5mmСпакувано со кутија во боја..
3,790.00 ден.
Бренд: INGCO
Напон: 20Vмакс.притисок: 20БарФенискират: 2.2L / minАвтоматски систем за запирање1 сет пиштол за прскање со 3 моделиЦрево за влез на вода 5 mm2 брз конектор1 конектор за само вшмукување1 300мл производител на пена..
4,900.00 ден.
Бренд: INGCO
Волтажа: 20VСо 1PCS Lithium-Ion БормашинабатерискаСо 1PCS Со 1PCS Lithium-Ion Одвртувач батерискиСо 1PCS Lithium-Ion Убодна пилаСо Lithium-Ion Рачен ЦиркуларСо 2pcs 4.0Ah батериСо 1pc 1Hr брзо полнењеLithium-Ion Бормашина батерискаВолтажа: 20VБрзина: 0-400/0-1500/minУдарна моќност: 45NMДиаметар на ф..
15,990.00 ден.
Бренд: INGCO
Волтажа: 20VСо 1PCS Lithium-Ion Аголна БрусалицаСо 1PCS Lithium-Ion Аголна БормашинаСо 2pcs 4.0Ah батериСо 1pc 2Hr брзо полнењеLithium-ion Батериска БрусалицаВолтажа: 20VБрзина: 8500/minДиаметар на диск: 115mmНавој: M14Со 1pcs abrasive grinding discLithium-Ion Батериска БормашинаВолтажа: 20VБрзина: ..
9,500.00 ден.
Бренд: INGCO
Волтажа: 20VСо 1PCS Батериска ударна бормашинаСо 1PCS Lithium-Ion батериска аголна брусалкаСо 2pcs 4.0Ah батериСо 1pc 2Hr брзо полнењеLithium-Ion аголна брусилкаВолтажа: 20VБрзина: 8500/minДиаметар на диск: 115mmНавој: M14Со 1pcs abrasive grinding discLithium-Ion ударена бормашинаВолтажа: 20VБрзина:..
9,800.00 ден.
Прикажани 13 од 24 до 36 (3 Страни)