Мени
Вашата кошничка

Батериска штрафилица (0-1900) 47додатоци

Батериска штрафилица (0-1900) 47додатоци
Ново
Батериска штрафилица (0-1900) 47додатоци
7,380.00 ден.
  • Stock: На залиха
  • Модел: 255887ДС

НАПОН: 20V
ВРТЕЖИ: 0-450 / 0-1900/мин
МОЌНОСТ: 55NM
ФУТЕР: МЕТАЛЕН: 13мм
Подесување на ВРТЕЖИ: 23+1
Брзини: 2 брзини
Батерија: 2 батееии 20v/2Ah
Брзо полненње за 1 час
Лед индикатор за батерија
47 додатоци
Пакувана во пластичен куфер