Мени
Вашата кошничка
АС - МОНТИНГ КОМПАНИ
Make the world in your hands
За нас Производи
Ротирачки ударен чекан 1500w (40мм)
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50 / 60HzМОЌНОСТ: 1500WВРТЕЖИ: 750rpmУДАРИ: 300bpmУДАРНА СИЛА: 5.0JБУШЕЊЕ БЕТОН 36mmЖЕЛЕЗО: 13mmДРВО: 40mm3 БУРГИИ2 ДЛЕТИ..
5,600.00 ден.
Ротирачки ударен чекан 1500w (SDS плус Футер, едно дугме со 4 функции ,со 3 бургии и 2 длето)
Ново
Бренд: INGCO
Напон: 220-240V~50/60Hzмочност: 1500WВртежи: 850rpmудари: 4400bpmударна сила: 5.5JMax.бушење капацитет:бетон: 32mmметал: 13mmдрво: 40mmSDS плус Футере..
4,940.00 ден.
Ротирачки ударен чекан 1500w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50 / 60HzМОЌНОСТ: 1500WВРТЕЖИ: 850rpmУДАРИ: 4400bpmУДАРНА СИЛА: 5.5JБУШЕЊЕ БЕТОН 32mmЖЕЛЕЗО: 13mmДРВО: 40mm3 БУРГИИ2 ДЛЕТИ..
4,700.00 ден.
Ротирачки ударен чекан 1250w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50 / 60HzМОЌНОСТ: 1250WВРТЕЖИ: 850 rpmУДАРИ: ВО МИНУТА: 3800 bpmУДАРНА СИЛА: 5ЈБУШЕЊЕ БЕТОН: 30mm3 БУРГИИ2 ДЛЕТИ..
4,800.00 ден.
Ротирачки ударен чекан 1050w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50-60HМОЌНОСТ: 1050 WВРТЕЖИ: 900 rpmУДАРИ: ВО МИНУТА 4000 bpmУДАРНА СИЛА: 5 JБУШЕЊЕ БЕТОН: 28 mm3 БУРГИИ2 ДЛЕТИ..
4,200.00 ден.
Ротирачки ударен чекан 800w (+ 3бургии, 2 длети, 1 футер со брзо менување)
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 800 WВРТЕЖИ: 0-1200r / minУДАРИ: ВО МИНУТА 0-5300 / minУДАРНА СИЛА: 2.5JБУШЕЊЕ БЕТОН ДО 26 мм SDS+СИСТЕМ ЗА БРЗО МЕНУВА..
4,200.00 ден.
Ротирачки ударен чекан 800w
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-240V ~ 50HzМОЌНОСТ: 800 WВРТЕЖИ: 0-1200r / minУДАРИ: ВО МИНУТА: 0-5300 / minУДАРНА СИЛА: 2.5JБУШЕЊЕ БЕТОН ДО 26 мм СДС+ ТЕЖИНА: 2.90 Kg3 БУ..
3,800.00 ден.
Ротирачки ударен чекан
Ново
Бренд: INGCO
НАПОН: 220-230V/50~60HzМОЌНОСТ: 650wВРТЕЖИ: 1700 /минУДАРИ: 0-5500/минУдарна СИЛА: 1,7/ЈМакс.КАПАЦИТЕТ НА бушење:бетон: 22mmМЕТАЛ: 10mmДРВО: 25mmSDS+ ..
2,690.00 ден.

Се прашуваш како да станеш сам свој мајстор???